Search found 11 matches

by Zybrand
Fri Sep 06, 2013 1:19 pm
Forum: Legacy
Topic: Hybrido double meshing
Replies: 1
Views: 1622

Hybrido double meshing

Hey guys, it's me with the meshes yet again. Its the same scene from the post I made about the displacement but this is not a displacement problem so I made a new thread. the hybrido mesh is a static block of water in the beginning of the sim, when I build the mesh with the default setting I get som...
by Zybrand
Wed Sep 04, 2013 12:49 pm
Forum: Legacy
Topic: Strange displacement behaviour
Replies: 9
Views: 2999

Re: Strange displacement behaviour

So I found a bug, glad I could help.
Going to do some displacement through Graphs today. Thanks for the help and advice.
by Zybrand
Mon Sep 02, 2013 11:33 am
Forum: Legacy
Topic: Strange displacement behaviour
Replies: 9
Views: 2999

Re: Straight displacement behaviour

In the other hand to no stop your work I want to recommend you as a workaround to have a look at the simulation graphs we provide in the "Help->Demo Scenes" menu, in this particular case, the one in "graphs" named "apply_stat_spectrum_scale_base_on_speed". That could be an interesting alternative t...
by Zybrand
Fri Aug 30, 2013 2:48 pm
Forum: Legacy
Topic: Strange displacement behaviour
Replies: 9
Views: 2999

Re: Strange displacement behaviour

Ok here is the dropbox link:
https://www.dropbox.com/sh/i1b841qyfap5qlb/M1oh2i8MJI

I shared both scenes I am talking about because I think they are both relevant, and their SD files.

Thank you, for having a look at my sims.
by Zybrand
Fri Aug 30, 2013 10:16 am
Forum: Legacy
Topic: Strange displacement behaviour
Replies: 9
Views: 2999

Re: Strange displacement behaviour

Hi Angel, Ok cool thanks I can sent you the scene to have a look at. How should I send it to you? In the meanwhile I will have a look at that demo scene you are talking about as well. I've done some more test and made some progress on the one issue. The bit I marked in red that I said I found in 201...
by Zybrand
Thu Aug 29, 2013 9:28 pm
Forum: Legacy
Topic: Strange displacement behaviour
Replies: 9
Views: 2999

Strange displacement behaviour

Hi Guys, I have a simple scene where a logo breaks through a ocean surface and I'm using Realflow 2013 and hybrido 2. The simulation looks great but the mesh is giving some weird results which I don't understand. See the image attached. The first block shows the mesh with splash attenuation, the dis...
by Zybrand
Wed Jul 17, 2013 11:13 am
Forum: Job Manager
Topic: Node not finding license
Replies: 9
Views: 8826

Re: Node not finding license

My job node is finally working, yay!! :D Thanks for all the help guys. this was my first time setting up any sort of licensing system other that a single machine license so I didn't know what I was doing half the time. But at least when I buy a standard license and some nodes I will know exactly how...
by Zybrand
Tue Jul 16, 2013 10:40 pm
Forum: Job Manager
Topic: Node not finding license
Replies: 9
Views: 8826

Re: Node not finding license

Hi Gus,

Yeah I missed that thanks for pointing it out, I'll give it a go tomorrow. First thing I did when deciding to get my node license up and running was to go to the 5 part video tutorial page on the license and job manager.

Thanks,
Zybrand
by Zybrand
Tue Jul 16, 2013 2:19 pm
Forum: Job Manager
Topic: Node not finding license
Replies: 9
Views: 8826

Re: Node not finding license

Hi Luis,

I suspected it was a versioning thing but I was hoping I was wrong. I created that scene in my Learning Edition Realflow and I have a Learning Edition Node. So how am I supposed to use the node license I got with the Learning Edition Realflow I bought last month?

thanks,
Zybrand
by Zybrand
Tue Jul 16, 2013 10:46 am
Forum: Job Manager
Topic: Node not finding license
Replies: 9
Views: 8826

Re: Node not finding license

Hi LuisM, thanks for the help! I am one step closer to getting it working. I now get the error unknown idoc so I think its getting the license atleast. Why am I gettting the unknown idoc error? Loading plugins ... Initializing Scene Layers ... Executing script \\SHAMAN\Projects\Zybrand\rf\node_test\...