Search found 222 matches

by FlorianK
Thu Aug 08, 2013 3:44 pm
Forum: Legacy
Topic: Stitcher still not working
Replies: 12
Views: 8494

Re: Stitcher still not working

enrique wrote:(...)

For the next patch all this problems are going to be resolved.

Good to be hearing that. After stitching together the first 20 frames of my abc's, this resulted in a file which was just 5KB in size. Loading this into Maya or Houdini shows no geometry at all.
by FlorianK
Thu Aug 08, 2013 2:27 pm
Forum: Legacy
Topic: Realwave Displacement Maps with RFRK
Replies: 5
Views: 4025

Re: Realwave Displacement Maps with RFRK

Doing it exactly like described above, I do not get a square but a diagonal line of patches in Maya. However, doing first X than Z does the job for me. Still, in one direction there are tiny seams to be seen, maybe because Maya and realflow are interpreting Data slightly differently. Any ideo on how...
by FlorianK
Thu Aug 08, 2013 12:34 pm
Forum: Legacy
Topic: Stitcher still not working
Replies: 12
Views: 8494

Re: Stitcher still not working

Trying to use that Python code Enrique gave me in order to stitch the files results in an error. It says my Command Line was too long....

Really, How on earth is this supposed to be working? Is there maybe a batch Graph existing one could use to address this problem?
by FlorianK
Thu Aug 08, 2013 11:31 am
Forum: Legacy
Topic: v132 - Maxwell Command Line not outputting anything.
Replies: 3
Views: 1804

Re: v132 - Maxwell Command Line not outputting anything.

Ok, I was stupid. There are files in preview/video/frames
by FlorianK
Wed Aug 07, 2013 3:05 pm
Forum: Legacy
Topic: v132 - Maxwell Command Line not outputting anything.
Replies: 3
Views: 1804

v132 - Maxwell Command Line not outputting anything.

I checked MXS output as well as PNG in Export central, have a camera in my scene and just want to render preview images via Maxwell commandline. Maxwell calculates something for sure, but there are no files written to any directory. Anybody else seen that?
by FlorianK
Wed Aug 07, 2013 9:48 am
Forum: Legacy
Topic: Not using GPU and only 1/4 CPU
Replies: 17
Views: 5489

Re: Not using GPU and only 1/4 CPU

That you spent too much money for an overpriced GPU?
by FlorianK
Tue Aug 06, 2013 1:15 am
Forum: Legacy
Topic: Not using GPU and only 1/4 CPU
Replies: 17
Views: 5489

Re: Not using GPU and only 1/4 CPU

Truly speaking, I haven't measured that with the stable release, yet. As I am about to doing some serious R&D and setups in the upcoming months, I can tell you more about that, soon. From how I understand the Algorithm inside RF as it was explained by Angel Tena last Siggraph (there are viedos somew...
by FlorianK
Tue Aug 06, 2013 1:09 am
Forum: Legacy
Topic: Exporting from Max 2013 to RF 2013`
Replies: 4
Views: 2076

Re: Exporting from Max 2013 to RF 2013`

OBJ cannot send animation, unless you export an OBJ for every single frame. I bet you have something that is animated with surface deformation and forgot to check that before SD export. However, for MAX and ABC, you should be using Exocortex Crate. The guys at Exorcortex are doing a fabulous job cre...
by FlorianK
Tue Aug 06, 2013 1:06 am
Forum: Legacy
Topic: Not using GPU and only 1/4 CPU
Replies: 17
Views: 5489

Re: Not using GPU and only 1/4 CPU

SPH/ Standard Particles = No GPU support

Hybrido/ Grid/ Whatever you may call it = GPU support

That's how it works.
by FlorianK
Mon Aug 05, 2013 12:19 pm
Forum: Legacy
Topic: Splash/Foam Emission Preview
Replies: 5
Views: 2157

Re: Splash/Foam Emission Preview

The problem is not Foam. The problem is about the Hybrido Domain's Splash Foam Creation Preview in the Display tab. That sometimes doesn't update correctly, so it was nice to have a button to force an update.